Heidagen zijn er genoeg in Nederland. Ze zorgen voor reflectie, uitzoomen en inspiratie. Maar het stopt daar (te) vaak. Niet op De Grootste Heidag van Nederland. Daar is het tijd voor actie. Zweet onder de oksels, voor jouw organisatie!

Editie 2024

Programma

De heidag begint om 09:30 uur. Het programma zal tot 17:00 uur duren. Wat we in de avond in petto hebben, blijft nog een verrassing. De exacte invulling en timetable volgen later. We hebben wél al een aantal mooie sprekers en acts bevestigd. Kijk hier (of eigenlijk daar) voor meer details!

Check hier of De Grootste Heidag van Nederland wat voor jou(w team) is.

Dan wordt het hoog tijd! Kom op eigen houtje of samen met je team naar de Grootste Heidag van Nederland. Stap meteen in op Olympisch niveau en ervaar waar het écht om gaat.

Een dag uitzoomen en reflecteren. Je zintuigen prikkelen. Anders leren kijken en denken. Om vervolgens plankgas aan het werk te gaan!

Want hoe maak je al die inspiratie dezelfde dag nog nuttig voor je eigen organisatie? Juist, door de handen uit de mouwen te steken. Door te denken én te doen. Tijd voor het zweet onder de oksels!

Mooi! Wij ook. Van die trage, vlakke, ‘Is dit nou nuttig?’ variant. Nou, neem daar maar afscheid van! Kom met je team naar de Grootste Heidag van Nederland en leer dat het ook anders kan. Écht anders.

Niet achterover leunen en mijmeren over ‘wat als’. Nee, zelf aan de slag. En flink ook! Leer hoe op een echt goede heidag inspiratie en actie samengaan. Prikkel je zintuigen. Leer anders kijken en denken. En ga er met je team diezelfde middag mee aan de slag. Doenken is de nieuwe strategie!

Zie hier de oplossing! Kom zelf of met je team naar de Grootste Heidag van Nederland en zet een streep door alle andere heidagen. Want meer heb je er niet nodig.

Een écht goede heidag biedt niet alleen reflectie en uitzoomen. Een écht goede heidag zorgt niet alleen voor inspiratie. Nee, een écht goede heidag zorgt voor zweet onder de oksels!

Want hoe zet je die inspiratie dezelfde dag om in succes voor jouw team en organisatie? Juist, door de handen uit de mouwen te steken. Door te denken én te doen! En dat is precies waar deze heidag wél voor gaat zorgen. Kom ook!

Geen heidag zonder inspiratie. En zonder transpiratie geen echte heidag. Daarom presenteren we met trots de namen voor deze editie van De Grootste Heidag. Stuk voor stuk persoonlijkheden die weten: zonder transpiratie geen echte inspiratie.

Binnenkort bevestigen we meer namen en acts.

Early bird ticket (beperkt beschikbaar)Є395,-
Regulier ticketЄ495,-
Groepsticket p.p. (vanaf 4 personen)Є 375,-

Dat is wat LCG oprichters Paul, Eppo en Martijn (PEM, in de volksmond) elke werkdag proberen te laten zien. En niet zonder windeieren. Of mét. Hoe gaat de uitdrukking ook alweer? Enfin, hun organisatie LCG heeft zich in 15 jaar tijd ontwikkeld tot een ecosysteem voor organisatieverandering. Da’s een chique manier van zeggen dat LCG vanuit verschillende kleine bedrijven, met elk hun eigen talent en specialisatie, klantorganisaties helpt met zo ongeveer elk organisatievraagstuk dat je kunt bedenken.

In de laatste jaren merkten ze steeds vaker dat organisaties moeite hebben om van inspirerende managementsessies en heidagen tot actie over te gaan. “Dat kan anders”, dachten ze.

Het idee voor De Grootste Heidag van Nederland was geboren.

Foto van Paul Hendriks.

En van Eppo Kuipers.

Blijft er nog eentje over natuurlijk. Dit is Martijn van Laak.

Zo begrijpelijk! We voelen met je mee. Er zijn ochtenden dat ook wij direct naast ons bed staan te popelen. Toch is het qua organisatie écht handig om het gewoon bij vrijdag 20 september te houden. Nog even geduld dus!

Nee hoor. Het is zelfs té gek. De Grootste Heidag van Nederland is net zo geschikt voor individuen als voor (complete) teams. Alle activiteiten zijn waardevol – of je ze nu met andere individuen doet of met je (management) team.

Ja, die zijn er. Vanaf 4 personen. Kijk onder tickets voor de mogelijkheden.

We houden zelf ook niet van gedoe, dus hier gaan we je bij helpen. Als je bijvoorbeeld een individueel ticket hebt, maar later besluit met collega’s voor een groepsticket te gaan, mail dan naar [email protected]. Dan lossen we dat op.

Da’s wat ons betreft geen probleem. Wel zonde van de zolder natuurlijk. Hoe zonniger het weer, des te groter de kans dat activiteiten buiten plaatsvinden. Een likje zonnebrandcrème kan dan geen kwaad. Op de paklijst dus!

Fort bij Vechten ligt centraal in Nederland, vlakbij Utrecht. Dus ja, wat ons betreft wel. En om het nog makkelijker te maken, gaan we pendelbussen inzetten vanaf Utrecht CS. Meer informatie hierover volgt!

Je moet helemaal niets, laten we dat voorop stellen. Fijn hè? Dat schept zuurstof. Verder is het goed om aan te doen op een heidag waar je je goed bij voelt. Transpireren kunnen wijzelf net zo goed in een wit overhemd of zijden bloesje, als in een trui, jumpsuit of sarong. Kortom, er is geen dresscode, dus geen plank om mis te slaan.

Goede vraag. Hoewel we hier en daar wel eens koddige kantoorhonden tegenkomen en niet vis zijn van viesen (of andersom), lijkt het ons beter om viervoeters en andere animalia thuis te laten. Dan heb je de handen én voeten vrij om er vol voor te gaan deze heidag!

Ehh…Nou, wanneer je vermoedt dat meezingen voor jouw mede-heidag-gangers sfeerverhogend werkt, ben je vrij om op willekeurige momenten in te zetten. En zoals wij over ons werk zeggen, geldt dan ook: “Ontvang de bloemen én de tomaten.”

Niet volledig, wél origineel. Daar wilden we met de FAQ voor gaan. Heb je nog vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op. Bel ons op 085 – 0655 392 of stuur een e-mail naar [email protected].